G-YNGZ371DBD
Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sıcaklarda risk artıyor! Salmonella bakterisine dikkat!

13.08.2023
77
A+
A-
Sıcaklarda risk artıyor! Salmonella bakterisine dikkat!

Sıcak yaz günleri besinlerin daha hızlı bozulmasına neden oluyor. Salmonella bakterisini barındıran yiyecekler de zehirlenmelere ve daha ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Salmonellanın en sık besinlerden bulaştığını belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Şirin Seçkin, burada en riskli yiyeceklerin et, yumurta, tavuk, pastörize olmamış süt ve süt ürünleri, iyi yıkanmamış meyve ve salata, midye ve diğer deniz kabukluları olduğunu söyledi

ETİKETLER: