G-YNGZ371DBD
Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

O hastalar için yaptılar oldu! Hem de çiğ köfteden

27.10.2022
102
A+
A-
O hastalar için yaptılar oldu! Hem de çiğ köfteden

Kanser hastaları, yutma güçlüğü ve farklı beslenme sorunları için “tıbbi beslenme ürünleri” adı verilen çoğu özel sıvılar tüketiyor. Genellikle ağızdan alınan bu besinlerin tatlı olması, tatlı sevmeyen hastalarda kullanım zorluğu yaratırken sevenleri bıktırabiliyor. Doç. Dr. Eda Küçüktülü sorunu fark edip işe koyuluyor. Türk geleneksel lezzetlerinden tıbbi beslenme ürünlerine uyan ve içinde tuzlu tariflerin olduğu kitapçık bu çabanın sonucunda doğmakla kalmayıp dünyada bir ilk olma özelliği de taşıyor. Habertürk Sağlık Yazarı Ceyda ErenoğluKanser hastaları, yutma güçlüğü ve farklı beslenme sorunları için “tıbbi beslenme ürünleri” adı verilen çoğu özel sıvılar tüketiyor. Genellikle ağızdan alınan bu besinlerin tatlı olması, tatlı sevmeyen hastalarda kullanım zorluğu yaratırken sevenleri bıktırabiliyor. Doç. Dr. Eda Küçüktülü sorunu fark edip işe koyuluyor. Türk geleneksel lezzetlerinden tıbbi beslenme ürünlerine uyan ve içinde tuzlu tariflerin olduğu kitapçık bu çabanın sonucunda doğmakla kalmayıp dünyada bir ilk olma özelliği de taşıyor. Habertürk Sağlık Yazarı Ceyda Erenoğlu’nun haberi

ETİKETLER: